Hirdetés

Megvan, mikor folytatódhat a Fekete Párduc 2 forgatása

|

Egy friss beszámoló valamelyest pontosította a korábbi előrejelzést.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter még novemberben hozta nyilvánosságra, hogy a főszereplő Letitia Wright nyáron elszenvedett sérülése miatt le kellett állítani a Fekete Párduc 2 munkálatait, s hogy a forgatás csak valamikor januárban folytatódhat.

A hír kapcsán beindult a spekuláció, hogy valójában a színésznő állítólagos oltásellenessége állhat a kényszerszünet hátterében, egyesek pedig már Wright lecserélését is pedzegetni kezdték. A The Hollywood Reporter azonban most újabb beszámolóval jelentkezett, ami cáfolja ezt a sztorit.

Hirdetés

A portál legutóbbi Heat Vision hírlevelében az áll, hogy bennfentes források szerint január végén, Atlantában folytatják a "Black Panther: Wakanda Forever" című film munkálatait, méghozzá változatlanul Letitia Wright közreműködésével. A jelek szerint tehát vesztésre állnak azok, akik a Shurit játszó színésznő távozására fogadtak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Wright oltásos ügye egyébként még tavaly decemberben pattant ki, amikor megosztott egy oltásellenes videót, majd októberben épp a The Hollywood Reporter írt arról, hogy a Fekete Párduc 2 forgatásán is ilyen nézetekkel traktálja a munkatársait. A brit színésznő azonban cáfolta a jelentést, korábban pedig úgy nyilatkozott, hogy senkit sem akar lebeszélni a vakcináról, pusztán aggasztja, hogy mi van benne.

A Fekete Párduc 2 bemutatójára a tervek szerint 2022. november 11-én kerül sor, s eddig úgy tűnik, hogy ezt a forgatás leállítása sem befolyásolja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)