Hirdetés

Le kell állítani a Fekete Párduc 2 forgatását, jövőre csúsznak a munkálatok

|

Letitia Wrightnak időre lesz szüksége a teljes felépüléshez, nélküle pedig nem tudják folytatni a forgatásokat.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter legfrissebb jelentése szerint a Black Panther: Wakanda Forever munkálatait le kellett állítani. A Shurit játszó színésznő, Letitia Wright még augusztusban sérült meg a forgatások során, azóta pedig Londonban lábadozik. A rendező, Ryan Coogler igyekezett összerakni mindent, amit lehetett Letitia nélkül, de már eljutottak arra a pontra, ahol szükségük lesz a színésznő jelenlétére.

Hirdetés

Shuri egy mellékszereplő volt a 2018-as Fekete Párducban, de Chadwick Boseman tragikus halála és a rajongók támogatása miatt a folytatásban már főszereplőként fog visszatérni. Ez alapvetően jó hír, de komoly kihívásokat is okozott, főleg a balesetet követően.

A jelenlegi tervek szerint a stáb 2022 elején folytathatja majd a melót. A THR forrása azt állítja, hogy a leállás nem fog csúszást eredményezni, így a premierdátum 2022. november 11. maradhat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)