Hirdetés

Megvan, ki alakítja James Gordont a Batgirl filmben, nagy az öröm

|

Batgirl, azaz Leslie Grace elképesztően boldog a stúdió döntése miatt, pontosan az tér vissza James Gordon szerepében, akire a színésznő is vágyott.

Hirdetés

Hosszú ideje tervezgetni már a DC és a Warner a Batgirl mozit, ami végül a jelenlegi állás szerint egy HBO Maxre érkező tévéfilmként fog megvalósulni. A projekt mögé a Bad Boys for Life rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah álltak be, a forgatókönyvért Christina Hodson felel, a címszerepet pedig Leslie Grace kapta.

Most pedig már azt is tudjuk, ki fogja Batgirl, azaz Barbara Gordon apukáját alakítani a filmen: ismételten J.K. Simmons tér vissza James Gordon szerepében.

Hirdetés

Simmons ugyebár a 2017-es Az Igazság Ligájában (és nyilván a 2021-es Zack Snyder: Az Igazság Ligájában) már eljátszotta James Gordon felügyelőt. A Batgirlt alakító Leslie Grace elképesztően boldog, hogy a stúdiónak sikerült meggyőznie Simmonst az újrázásra. Elmondta, már alig várja, hogy tanulhasson a tapasztalt színésztől.

Mindezeken felül azt is megtudtuk, hogy Jacob Scipio is csatlakozott a stábhoz. Őt legközelebb a The Expendables 4 egyik rosszfiújaként fogjuk látni, a filmben Antonio Banderas fiát alakítja. Egyelőre nem derült ki, hogy pontosan milyen szerepet osztott ki neki a stúdió. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)