Hirdetés

Megvan, hogy melyik stúdió gondozásában készül a The Sims film

|

A Netflix is versenyben volt az adaptáció jogainak megszerzéséért, de végül másra esett a választás.

Hirdetés

Idén márciusban nyert megerősítést, hogy nagyvászonra viszik a világ egyik leghíresebb videojátékát, a The Simset. A bejelentésből kiderült, hogy az adaptáció megvalósításáért Margot Robbie produkciós vállalata, a LuckyChap felel, míg a színésznő főszereplőként és producerként veszi ki a részét a munkálatokból. Beállt továbbá a projekt mögé a Loki első évadának rendezője, Kate Herron, aki nemcsak direktorként, hanem forgatókönyvíróként is segíti a produkciót.

Nagyon úgy tűnik, hogy Robbie és Herron mellett az Amazon is látott fantáziát az adaptációban, idő közben pedig sikerült megegyeznie az érdekeltekkel, ami azt jelenti, hogy a LuckyChap és az Amazon MGM Studios gondozásában készülhet el a The Sims film.

Hirdetés

A Puck jelentése alapján kiderült, hogy a stúdió a Netflixszel versengett a filmes jogokért, amiért a pirosak elvileg nagyobb összeget ajánlottak, viszont a LuckyChap ragaszkodott a mozis megjelenéshez, így vélhetően emiatt esett a választás végül az Amazon stúdiójára.

A csapat tehát összeállt, ami azt jelenti, hogy hamarosan a gyártás is megkezdődhet. Hogy pontosan mikor érkezhet a film, egyelőre nem tudni, de a munkálatok előrehaladtával minden bizonnyal többet hallunk majd felőle.  

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)