Hirdetés

Megvan, hogy a Flash - A Villám mikor kerül fel az HBO Maxra

|

Az előfizetők előbb kapják meg Ezra Miller és Michael Keaton közös kalandját, mint gondoltuk.

Hirdetés

Sok mindenen ment keresztül az önálló Flash film (beleértve rendezőváltást, koronavírus-járványt és Ezra Miller botrányait is), mire mozikba tudott kerülni, azonban a végeredmény megosztó lett. Bár az első vélemények ódákat zengtek róla, és olyan hírességek is dicsérték, mint James Gunn vagy Stephen King, a Flash - A Villám végül középszerűségbe és CGI-borzalomba fulladt annak ellenére is, hogy a maga módján megvannak a szórakoztató pillanatai.  

A film hatalmas bukás lett a Warner Bros. számára: a jelentések szerint több mint 200 millió dollárra rúgó büdzséből alig tudott összekaparni világszerte 268-at, ez a kudarc pedig magával ránthatja a pletykált Batman Beyond spin-offot is, ami Michael Keaton Batmanjére koncentrált volna

Hirdetés

A rendező azóta igyekezett magyarázkodni, miszerint tudatos kreatív döntés volt a borzalmas CGI és egyébként létezik egy négyórás rendezői verzió is, de 2025-ben a megreformált DC filmes univerzummal tiszta lapot fog kezdeni James Gunn és Peter Safran, és Ezra Miller szuperhőse már csak egy emlék marad. Aki szeretne bekapcsolódni a DC előző korszakának lezárásába, az hamarosan HBO Maxon keresztül is megteheti egy előfizetés fejében, ugyanis két és fél hónappal azután, hogy mozikba küldték a Flash - A Villámot, felkerül a Warner streamingplatformjára is. 

Az HBO Max, avagy külföldön már simán csak Max Twitter/X-fiókja jelentette be, hogy augusztus 25-től tekinthetik meg az előfizetők, hogy Andy Muschietti (Mama, Az 1-2) miképpen dolgozta fel a híres Flashpoint Paradox képregénysztorit, és kik bukkannak még fel benne a két Batmanen (Michael Keaton, Ben Affleck), Supergirlön (Sasha Calle) és Zodon (Michael Shannon) kívül. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)