Hirdetés

Megvan az új Hellboy reboot főszereplője

|

Kisebb név, mint Ron Perlman és David Harbour, de nem ismeretlen.

Hirdetés

A rajongók szemszögéből egészen vérlázító módon nem valósulhatott meg a Guillermo del Toro-féle Hellboy-filmek harmadik felvonása, hiába kampányolt érte évekig a stáb, beleértve Ron Perlmant is. Ehelyett egy rebootra esett a választás a Stranger Thingsből is ismert David Harbourrel a főszerepben, ami azonban gigászi bukta lett és a kritikák is ott ütötték, ahol csak tudták, szóval nem jött be.

De a Millennium Media meghátrálás helyett menetel tovább: áprilisban kezdik el forgatni az új Hellboy filmet, ami egy újabb reboot lesz Brian Taylor (Crank, A szellemlovas 2.) rendezésében, szóval nem Harbour lesz a főszereplő és az előző film sztorijához sem lesz semmi köze az új történetnek. 

Hirdetés

A Deadline jelentése alapján az új Hellboy, avagy Pokolfajzat Jack Kesy lesz, aki eddigi pályafutása során olyan sorozatokban és filmekben bukkant fel, mint a The Strain - A kór, a Baywatch, a 12 katon,a a Bosszúvágy, a Karmok, A helyőrség és a Deadpool 2. A Millennium Media társelnöke, Jonathan Yunger szerint Kesy egy dinamikus színész, aki képes átlényegülni a szerepeivé, tehetsége és termete pedig tökéletessé teszi a fiatalabb Hellboy eljátszásához. 

Az alapanyagban, amire Chris Golden és a karaktert megalkotó Mike Mignola közös forgatókönyve épül Hellboy az '50-es években az Appalache-hegységben ragad egy újonc BPRD ügynökkel, ahol felfedeznek egy kis közösséget, amelyet boszorkányok kísértenek. Ezeket egy Crooked Man nevű ördögi teremtmény vezeti, akinek köze van Hellboy múltjához. A film a Dark Horse Entertainment mellett a Will és Jada Pinkett Smith tulajdonában lévő Telepool támogatásával valósul meg. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)