Hirdetés

Megvan Az éhezők viadala előzményfilm Coriolanus Snow-ja

|

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája nagyrészt Snow karakteréről szól, így megfelelő színész megtalálása az egyik legfontosabb feladat volt.

Hirdetés

Suzanne Collins 2020-ban visszavitt mindnyájunkat Az éhezők viadala világába az Énekesmadarak és kígyók balladája című előzménytörténetével. A regény jónéhány évvel Katniss harca előtt játszódik, és többek közt bemutatja az akkor még ifjú elnököt, Coriolanus Snow-t is.

A Lionsgate nyilván lecsapott a megfilmesítés lehetőségére, és mostanra már keményen pörögnek a munkálatok a filmadaptáció összeállításán.

Hirdetés

A stáb egyik legfontosabb feladata az volt, hogy megtalálják Donald Sutherland tökéletes utódját, akinek korábbi alakításait nem lesz egyszerű felülmúlni. A Lionsgate most úgy tűnik, hogy Tom Blythbe veti a bizalmát, akit legtöbben a Benediction című 2021-es filmből vagy a Billy the Kid című sorozatból ismerhetünk.

"Tom Blyth kirobbanó tehetsége, és lehengerlő, karizmatikus jelenléte teszi tökéletessé a főszerepre."

- jelentették ki az illetékesek. Blyth feladata az lesz, hogy képernyőre vigye a 18 éves Snow-t, aki akkor épp a 10. viadalra készíti fel a District 12 választottját. A film a jelenlegi tervek szerint 2023. november 17-én kerülhet a mozikba.

Tom Blyth

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)