Hirdetés

Megvan a 2024-es Sziget Fesztivál dátuma, ami jubileumi lesz

|

A szervezők már most bejelentették, hogy kedvezni fognak a 21 év alattiaknak.

Hirdetés

Idén 29. alkalommal került megrendezésre a Sziget Fesztivál olyan sztárfellépőkkel, mint Billie Eilish, David Guetta, Lorde, Macklemore, az Imagine Dragons és a Florence + the Machine. A szervezők közleménye szerint több mint 420 ezer látogatóval és két majdnem teltházas nappal ért véget az idei esemény, és Kádár Tamás főszervező elmondása szerint vízválasztó volt ez az év számukra: 

"Nagy vízválasztó volt az idei év a Sziget történetében. Sikerült egy nagyot lépve, a vendégélmény fokozásával újraértelmezni a Sziget-életérzést úgy, hogy a fesztivál sokszínű programkínálata is formálódott a hazai és egyre bővülő nemzetközi közönség igényeihez." 

A következő pedig még nagyobb dobás lehet, az első konkrétumok már meg is érkeztek. 

Hirdetés

Ahogyan azt a Sziget Fesztivál Facebook oldalának bejegyzésében is olvasni lehet, 2024-ben augusztus 7. és 12. között számíthatnak a rendezvényre a szórakozásra vágyók, ami bizony kiemelt alkalom lesz a fesztivál történetében, ugyanis ez lesz a 30. Sziget.

Augusztus 17-én, este 8-tól 48 órán keresztül (vagyis inkább a készlet erejéig) nagyon különleges áron lehet beszerezni a hivatalos honlapon keresztül 6 napos és VIP bérleteket, a 21 éves vagy annál fiatalabb látogatóknak pedig külön kedvezni fognak egy új bérletkonstrukcióval. 

A honlapon egyébként felbukkant egy Sziget 2024 Kívánsággép nevű kérdőív, amellyel jelezhetjük a szervezők felé, hogy kik a kedvenc előadóink, a leírás szerint azért, hogy "elhozhassák nekünk a legjobb fellépőket a következő évre is". Ti milyen fellépőknek örülnétek a jubileum alkalmából?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)