Hirdetés

Meglepően jól néz ki a Hunyadi sorozat első előzetese

|

Részben werkfilm, részben trailer, de a lényeg, hogy bepillantást nyerhetünk általa a Rise of the Ravenbe.

Hirdetés

Még 2021-ben írtunk arról, hogy nagyszabású sorozat készül Hunyadi Jánosról, méghozzá olyan, amit az alkotók reményei szerint majd egy lapon lehet említeni az amerikai és nyugat-európai produkciókkal. "Olyan, mint a Trónok harca, csak sárkányok nélkül" - fogalmaz Robert Lantos, a Rise of the Raven producere, amikor a valaha készült legdrágább magyar tévésorozatról beszél, és a megvillantott snittek alapján nem is jár olyan messze a valóságtól.

A Lantos-féle Serendipity Point Films az egyik legnagyobb európai filmes céggel, a Babylon Berlin és a Gomorrah sorozatok mögött álló Beta Filmmel fogott össze, hogy tíz órában mesélje el Hunyadi János történetét, de nem a történelemkönyvek, hanem Bán Mór kalandregényei alapján. A tíz epizódból álló első évadot (nem tudjuk, hogy terveznek-e továbbiakat) 2024 őszén kezdik sugározni a televíziók, idehaza a TV2-n láthatjuk majd.

Hirdetés

A Rise of the Raven 10,5 milliárd forintból valósul meg, méghozzá nemzetközi szereplőgárdával, tehát Kádár L. Gellért (Hunyadi János) és Rujder Vivien (Szilágyi Erzsébet) mellett nemcsak Fekete Ernőt, Hermányi Mariannt, Medverczky Balázst és Törőcsik Franciskát látjuk majd felbukkanni, hanem többek között a James Bond-filmekből ismerős Giancarlo Gianninit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)