Hirdetés

Meglepő rendezőre bízná James Gunn a Supergirl filmet

|

Sosem járt még szuperhősös produkciók közelében a Supergirl: Woman of Tomorrow élére kiszemelt rendező.

Hirdetés

Idén sem maradnak DC-tartalmak nélkül a rajongok: a mozikba a Joker: Folie à Deux miatt lesz érdemes ellátogatniuk, míg a tévékészülék képernyőjéről a Max streamingplatformra érkező Pingvin sorozat kedvéért javasolt letörölniük a port. Jövőre viszont a David Corenswettel és Rachel Brosnahannel készülő Supermannel elrajtol a DCEU örökébe lépő új filmes univerzum, a DCU, amelyben James Gunn a DC Studios vezetőjeként fontos szerepet szán Kara Zor-El, azaz Supergirl karakterének is.

A Földre már tiniként érkezett kryptonit a Sárkányok házával befutott Milly Alcock alakítja majd a Supermanben, de nem kell sokáig rokona árnyékában maradnia, mivel tervben van a saját filmje is Supergirl: Woman of Tomorrow címmel.

Hirdetés

A DCU többi, már bejelentett produkciójához (The Authority, The Brave and the Bold, Swamp Thing) hasonlóan ez sem kapott még premierdátumot, de úgy tűnik, hogy rövidesen megtalálják a rendezőjét is a főszereplő Alcock, valamint a magát ezúttal forgatókönyvíróként kipróbáló Ana Nogueira (Vámpírnapló, Hightown) mellé.

A Deadline, a Variety és több más filmes oldal is megerősítette, hogy a stúdió tárgyalást folytat Craig Gillespie-vel a rendezésről. Az Én, Tonya (2017), a Szörnyella (2021) és a Pénzeső (2023) direktora elsőre furcsa választásnak tűnhet, hiszen pályafutása során egyetlen alkalommal sem fordult meg képregényes vagy szuperhősös produkció közelében. De ne feledjük, hogy ennek önmagában semmi jelentősége, elvégre James Gunn sem A galaxis őrzői rendezői székében kezdte, hanem Scooby-Doo forgatókönyveket írt.

Emellett pedig azt is érdemes észben tartani, hogy a felek még nem jutottak megállapodásra, senki sem írt alá semmit, magyarán egyáltalán nem biztos, hogy végül Gillespie lesz a Supergirl: Woman of Tomorrow rendezője.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)