Hirdetés

Meglepetés: Martin Scorsese következő filmje is Leonardo DiCaprióval készül el, de nem az lesz, amit hittünk volna

|

A Megfojtott virágok rendezője elárulta, mi lesz az új projektje.

Hirdetés

Október 19-től nézhetitek meg a hazai mozikban Martin Scorsese újdonságát, a Megfojtott virágok pedig a hossza ellenére remek lett a kritikák alapján (társoldalunknak, a Puliwoodnak is nagyon tetszett), amelyek a nagyszerű rendezés és hangulat mellett a kiváló színészi játékot emelték ki, kihangsúlyozva, hogy Robert De Niro hosszú évek óta nem volt ilyen jó, mint ebben. 

Scorsese mindezt úgy hozta össze, hogy november 17-én már a 81. születésnapját ünnepli majd, ez pedig nem kis szó, és egyelőre szó sincs arról, hogy a legendás rendező nyugdíjba vonulna. A The Times of Londonnak adott interjújában a legendás rendező megerősítette, hogy mi lesz a következő projektje, és meglepetésünkre nem a Jerry Garcia-életrajzi film Jonah Hill főszereplésével, a Teddy Roosevelt-életrajzi film Leonardo DiCaprióval, sem Marilynne Robinson Home című regényének adaptációja vagy a Ferenc pápával történt találkozója után bejelentett Jézus-film az.

Hirdetés

A The Wager című történelmi dráma lett a kiválasztott, amely David Grann nyolcadik regénye (The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder) alapján készül - Grann egyik műve szolgált a Megfojtott virágok alapjául is.

A The Wager az Apple Original Films támogatásával készül, méghozzá újfent Leonardo DiCaprio szereplésével. A valós események alapján íródott történet az 1740-es évek elején játszódik, és egy 30 fős csoportról szól, akik egy rögtönzött hajón keresztül érkeznek Brazíliába. A lefogyott, éhező emberek azt állítják, hogy ők a Wager nevű brit hajó legénységének túlélői - azé a lélekvesztőé, amely parancsot kapott, hogy kövessen egy állítólag hatalmas értékeket szállító spanyol hadihajót. Az "óceánok zsákmányaként" emlegetett kincs üldözése közben a Wager Patagónia közelében süllyedt el, a legénységnek pedig élelemért és menedékért küzdve sikerült egy tutajt építenie, és több mint három hónapon keresztül több mint 2500 mérföldet vitorláztak a viharos tengeren keresztül, hogy aztán hősökként köszöntsék őket Brazíliában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hat hóppal később aztán egy másik, az elsőnél is rosszabb állapotban lévő hajó érkezik Chile partjaihoz, a rajta érkező három túlélőnek pedig sötétebb sztorija van arról, hogy mi történt azon a szigeten. Azzal vádolják a harminc fős csapatot, hogy fellázadtak, ez pedig halálos vitához vezet, és a brit haditengerészet vezetősége úgy dönt, hogy tárgyalást tartanak az igazság kiderítésére, a bűnösöket pedig felakaszthatják. 

Mit gondoltok a koncepcióról, megnéznétek Scorsese elképzelésében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)