Hirdetés

DiCaprio és Robert De Niro összecsapnak a Megfojtott virágok új előzetesében

|

Martin Scorsese új filmje először mozikba kerül, aztán az Apple TV+-on lesz látható.

Hirdetés

Mindig ünnepnek számít, amikor Martin Scorsese elkészül egy új filmjével, hiszen egyike a ma élő legnagyobb rendezőknek és mindig valami különlegessel lepi meg a rajongóit - elég csak a Taxisofőrre, a Dühöngő bikára, a Nagymenőkre, a Casinóra vagy a Viharszigetre gondolni. Legutóbb 2019-ben jelentkezett Az írrel a Netflixen, ezúttal viszont az Apple támogatásával valósíthatta meg a projektjét, amely ismét felvonultat egy rakás ismert színészt és újfent kemény témáról beszél. 

A történet David Grann azonos című könyve alapján készült, és az 1920-as évekbe repít el minket az oszázs indiánok földjére, akik felfedezték, hogy a földjük alatt Amerika egyik legnagyobb olajkészlete húzódik, azonban amikor megkezdenék ennek a lehetőségnek a kiaknázását, gyilkosságsorozat veszi kezdetét, az ügyben még az FBI is nyomozni kezd J. Edgar Hoover vezetésével. 

Hirdetés

Ahogyan azt a legújabb, egyből magyar szinkronnal nézhető trailer is bemutatja, a Killers of the Flower Moonban, avagy magyarul Megfojtott virágokban Leonardo DiCaprio és Robert De Niro karakterei feszülnek egymásnak, és a sajtó szerint DiCaprio eddigi pályafutása legnagyszerűbb alakítását nyújtja, szóval érdemes lesz odafigyelni Scorsese újdonságára:

A Megfojtott virágok október 19-én kerül a hazai mozikba, a mellékszerepekben olyan színészekkel, mint Jesse Plemons (Az ír, A kutya karmai közt), John Litgow (A korona, Kedvencek temetője) és Brendan Fraser (A múmia-filmek, A bálna). Ti meg fogjátok nézni? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)