Hirdetés

Megkapta utolsó előzetesét a legmenőbb G.I. Joe saját mozija

|

Végső előzetest kapott a Kígyószem - G.I. Joe: A kezdetek, egyre izgalmasabbnak tűnik a film.

Hirdetés

Vannak akik szeretik és vannak, akik kifejezetten utálják a G.I. Joe filmeket, most viszont új esélyt kap a franchise arra, hogy megszerettesse magát a mozinézőkkel. A héten mutatják be az első spin-off epizódot, a Snake Eyest, avagy magyar címe szerint a Kígyószem - G.I. Joe: A kezdeteket.

A film a G.I. Joe csapat egyik legkedveltebb tagjára, a címszereplő Kígyószemre koncentrál, és azt meséli el, hogyan dőlt el végül az, hogy az Arasikage klán nindzsája a hősök vagy a gonosztevők oldalára áll-e.

Hirdetés

A Kígyószem - G.I. Joe: A kezdetek csütörtökön, azaz július 22-én érkezik meg a magyar mozikba. Ha a jövőben is szeretnétek azonnal értesítést kapni a legújabb magyar feliratos és szinkronos előzetesekről (legyen szó akár filmekről, akár videojátékokról), akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, és bökjétek be utána a csengettyűt is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)