Hirdetés

Meghalt Balltze, az internet egyik legismertebb mémmé vált kutyája

|

A Cheems mémként ismert híres eb betegségben hunyt el, gazdája jótékonykodást tervez.

Hirdetés

Megunhatatlanok a kutyás mémek, a legnépszerűbbek között pedig ott van Balltze is. A shiba inu 2017-ben vált világhírűvé, amikor hongkongi gazdája megosztott róla egy olyan képet Instagramon, ahol némileg gyanakodó, de inkább nyomott fejet vág a kutyus. A kép remek mémalapanyag volt, és nem is váratott sokáig a népszerűség: ebből alakult ki ugyanis a Swole Doge vs. Cheems meme, amelyet mindenki látott már: amikor a kép egyik oldalán az erős, a másikon a gyenge eb látható. 

A másik híres mémje a baseballütővel fejbevágós Bonk, és az abból kialakult Go To Horny Jail, amit általában akkor alkalmaznak, ha valaki túlságosan is fel van ajzva és le szeretnék hűteni a kedélyeit. 

Balltze tehát szép kis pályafutást könyvelhetett el mémként az interneten és gondoskodó gazdája szeretetteljes életet biztosított neki a valóságban, azonban a shiba inu tizenkét éves korában, betegség következtében most elhunyt.

Hirdetés

A szomorú hír a hivatalos Instagram-fiókján keresztül jött, a bejegyzésből pedig kiderült, hogy Balltze nem ébedt fel a műtét miatti altatásból. Az volt az eredeti terv, hogy a sikeres beavatkozást követően kemoterápiát vagy más hasonló kezelést alkalmaznak nála, de erre már nem fog sor kerülni. Gazdája elmondta, hogy szeretné, ha senki sem keseregne: 

"Ne szomorkodjatok, kérlek, emlékezzetek az örömre, amit Balltze hozott a világnak. Egy shiba inu kerek, mosolygós arccal összeköt benneteket és engem, sok embernek segített a járvány idején és sokaknak sok örömet szerzett, de most a küldetése befejeződött. Úgy hiszem, szabadon szaladgál az égben és sok finom ételt fogyaszt az új barátaival. Ő mindig a szívemben lesz. Remélem, hogy továbbra is örömet tud okozni mindenkinek az online világban, ez az egyetlen szerény kérésem."

Balltze orvosi ellátását és kezeléseit a rajongóktól beérkezett adományokból és a webshopban árult termékekből, például kitűzőkből tervezték állni, de így végül különböző állatokkal foglalkozó jótékonysági szervezeteknek fogják adozmányozni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)