Hirdetés

Meggyőzően festenek a Fallout sorozat első hivatalos képei

|

Van itt vault suit, power armor, vertibird, ghoul és minden, amit a rajongók imádnak.

Hirdetés

Reneszánszukat élik a videojátékok mozis és tévés adaptációi, amelyeknek vitathatatlanul a javára válik, hogy mostanában már nem engednek a közelükbe Uwe Bollhoz hasonló kóklereket. Ha minden maradt volna a régiben, nem döntött volna meg egy sor rekordot a Super Mario Bros.: A film, és most nem várnánk izgatottan a The Last of Us második évadát, és persze nem kísérnénk figyelemmel a Bethesda és az Amazon együttműködéséből születő Fallout sorozattal kapcsolatos híreket sem.

A Prime Video streamingplatformon 2024. április 12-én debütáló produkció jelentőségét növeli, hogy hacsak az Xbox valamelyik másik stúdiója nem kezd el a franchise-on dolgozni (akár egy remaster vagy remake erejéig), akkor még nagyon sokáig nem számíthatnak új Fallout játékra a rajongók, mivel a Bethesda előbb még le akarja szállítani a The Elder Scrolls VI-ot.

Hirdetés

A Westworldön edződött Lisa Joy és Jonathan Nolan párosa által felügyel sorozat a kánon része lesz ugyan, de ahelyett, hogy valamelyik korábbi játékot dolgozná fel, vadonatúj cselekményszálakből szövi történetét. E szerint 200 évvel járunk a Földet radioaktív pusztasággá változtató nukleáris háború után, és miként a játékok legtöbbjében, úgy ebben is az óvóhelyek (ez esetben a Vault 33) kényelméhez szokott túlélők találkozása a kinti világgal alkotja majd a narratíva gerincét.

A Prime Video által közzétett első hivatalos képeken többen is feltűnnek a főbb szereplők közül, így láthatjuk az Ella Purnell által alakított óvóhelylakót, az idealista Lucyt, a Brotherhood of Steel fiatal katonáját, a tragikus múltja elől menekülő Maximust (Aaron Moten),  valamint az egyszerűen csak a Ghoulnak nevezett fejvadászt, akit az elmaszkírozott Walton Goggins kelt életre. Szintén fontos karakternek ígérkezik a Kyle MacLachlan alakította Hank főfelügyelő, Lucy apja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)