Hirdetés

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese

|

A Dűne: Prófécia friss kedvcsinálója magyar felirattal nézető.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Denis Villeneuve mozifilmjei mellett a Warner más frontokon is bővítené szeretné a Frank Herbert művein alapuló Dűne univerzumot, például készítenek egy előzménysorozatot az HBO Maxra, illetve most már egyszerűen csak Maxra. Nos, végre befutott ennek a produkciónak az első előzetese is.

A Dűne: Prófécia (Dune: Prophecy) címmel érkező széria 10 000 évvel a mozifilmek és a regények előtt játszódik, a cselekmény középpontjába pedig a Bene Gesserit eredete kerül. 

Hirdetés

A sorozatban Emily Watson kapta Valya Harkonnen szerepét, Olivia Williams alakítja Tula Harkonnent, míg Jodhi Maynek Natalya császárnő szerepe jutott. A sorozat forgatása Budapesten, illetve Jordániában zajlott. A premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert, csak annyit tudni, hogy idén ősszel várható a start.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)