Hirdetés

Még több tartalom tűnhet el a Disney+-ról

|

A legutóbbi selejtezés után nagyon úgy néz ki, hogy a Disney tovább szeretné "optimalizálni" a költségvetését, így még több tartalom veszhet oda.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Disney saját streaming platformjának bizony közel sem megy annyira jól a szekér, mint azt korábban gondoltuk volna, rohamos ütemben veszíti a cég az előfizetőket, így több tucatnyi filmtől és sorozattól szabadultak meg a spórolás reményében.

Úgy tűnik, hogy az első hullám még nem volt elég ahhoz, hogy helyre rázza az anyagiakat, ugyanis a cég nemrég leadott egy dokumentumot az Egyesült Államok hivatalos tőzsdefelügyeleti kormányügynökségének, amelyből kiderül, hogy hamarosan újabb tartalmakat igyekeznek eltávolítani a platformról.

Hirdetés

Nem ez az egyetlen intézkedés, amivel a Disney próbálja pozitív irányba billenteni a szolgáltatás mérlegét, korábban már kiderült, hogy készül az áremelés, illetve a Disney vezérigazgatója, Bob Iger azt is bejelentette, hogy nagyjából 7000 alkalmazottat fognak leépíteni a közeljövőben.

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mi és mennyi minden fog eltűnni a platformról, de az már biztos, hogy saját és licencelt tartalmak is szerepelnek a listán, ez pedig elég baljós jövőképet fest az ígéretesen induló szolgáltatás jövőjéről.

Ti mit gondoltok, mitől kell majd búcsút vennünk?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)