Hirdetés

Még egy hónap van karácsonyig, de a magyar Netflix filmes toplista első helyezettjét nem nehéz kitalálni

|

Ahogy Mariah Carey uralja a plázákat és rádiókat kötelezően ilyenkor, a Netflixet is elöntötte a karácsonyi hangulat.

Hirdetés

Általánosan megfigyelhető jelenség, hogy akármilyen borzalmasan lapos, élettelen, sablonos, lamantinok által összedobott, szemétrevaló forgatókönyből készül karácsonyi film a Netflixen, a nézők imádnak fejest ugranak az élménybe, csak hogy beüssön az ünnepi hangulat.

Még csak november vége van, de már beindult a buli, jól mutatja ezt a hét elejei magyar Netflix filmes toplista, amelyen a kritikusok által erősen lesajnált családi film, a Heather Graham és Brandy Norwood főszereplésével készült Minden idők legjobb karácsonya került fel, amelyet erre a linkre kattinva már el is indíthatsz, ha teszel a kritikusok véleményére.

A film november 16-án debütált Netflixen, a magyar nézők pedig máris a csúcsra repítették, első helyen trónol a filmes toplistán, leszorítva a múlt héten taroló A gyilkos című David Fincher filmet.

Hirdetés

Így néz ki ezen a héten a 10 legnépszerűbb film listája:

  1. Minden idők legjobb karácsonya
  2. A gyilkos
  3. Könnyen jött milliók
  4. A Grincs (nem meglepően még egy karácsonyi film felfutott)
  5. Ádáz hajsza
  6. Bezártság
  7. Sonic, a sündisznó 2.
  8. Tolvajnők
  9. A fájdalom ügynökei
  10. Nyad

Te melyik filmeket láttad ezek közül, és mit ajánlanál jó szívvel?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)