Hirdetés

David Finchernek és a náci katonáknak nincs párja a Netflixen, de másra is rákattantak a magyar nézők

|

Nem sikerült lenyomni Anthony Doerr Pulitzer-díjas regényének adaptációját, Fincher új filmje pedig a rossz kritikák ellenére is remekül nyitott.

Hirdetés

Világháborús drámára és klasszikus akció-krimire voltak a legtöbben kíváncsiak a magyar nézők közül a Netflixen, legalábbis ezt mutatják az aktuális nézettségi toplisták. Tévésorozatos fronton az előző héthez hasonlóan most is A láthatatlan fény áll az első helyen, közvetlenül utána viszont rögvest egy új versenyzőt láthatunk A Bettencourt-ügy: A milliárdosnő, a komornyik és a pasi című dokusorozat képében. Az életrajzi minisorozatok továbbra is betonbiztos sikernek tűnnek, hiszen a Robbie Williams életéről készített mini a harmadik helyen tanyázik. 

Filmek terén nem túl meglepő módon a Netflixhez igazolt David Fincher új krimije, A gyilkos állt az élre. Bár a kritikusok rendesen megcsapkodták a Michael Fassbender és Tilda Swinton főszereplésével készült filmet, a jelek szerint mindez a nézőket cseppet sem érdekelte, és villámgyorsan rákattintottak a lejátszás gombra, amint felbukkant az ajánlott tartalmak között az új Fincher-mozi. Az ezüstérmes a Bezártság lett, melyben egy ápolónő próbálja megfejteni egy bezártságszindromában szenvedő beteg sérülésének titkait. A dobogó harmadik fokára pedig egy francia akció-vígjáték, a Tolvajnők állhatott fel.

Hirdetés

Netflix magyar nézettségi toplista - sorozatok

  1. A láthatatlan fény
  2. A Bettencourt-ügy: A milliárdosnő, a komornyik és a pasi
  3. Robbie Williams
  4. Testek
  5. Unikornis akadémia
  6. A szabó
  7. Élet a bolygónkon
  8. Beckham
  9. Twin Flames: Az igaz szerelem nyomában
  10. Lupin

Netflix magyar nézettségi toplista - filmek

  1. A gyilkos
  2. Bezártság
  3. Tolvajnők
  4. Sonic, a sündisznó 2.
  5. Nyad
  6. A Grincs
  7. A fájdalom ügynökei
  8. Sly
  9. Végzetes árulás
  10. Vén csókák
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)