Hirdetés

Rövid előzetest kaptak a Marvel sorozatai, magyar felirattal

|

Pár másodpercre belenézhetünk a WandaVisionbe, a Lokiba és a The Falcon and the Winter Soldierbe.

Hirdetés

Ma hajnalban lezajlott a Super Bowl, ami azoknak is fontos, akik nem az amerikai foci, hanem inkább a filmek és sorozatok iránt érdeklődnek. Félperces előzetesek jöttek (és valószínűleg azok vetítése is irreálisan sokba került a készítőiknek), a Marvel viszont három sorozatát sűrítette egy ilyen rövid videóba.

Hirdetés

Az alábbi trailerben megmutatja magát Sólyom, Bucky, Wanda, Vízió és Loki, és bár sok minden nem derül ki (az igen, hogy Wandának és Víziónak ikrei lesznek), láthatjuk, milyen hangulatra számíthatunk a Disney+-ra felkerülő szériáktól. Kevés szöveg hangzik el benne, de azt mind feliratoztuk nektek, fogyasszátok egészséggel:

További, magyar feliratos előzetesekért és rengeteg saját tartalomért iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)