Hirdetés

A Marvel megosztott egy Bosszúállók: Végjáték easter egget, amit senki sem vett észre

|

Szívszaggatóan szép megoldás volt, mégsem szúrták ki a legszemfülesebb rajongók sem.

Hirdetés

Elég gyakori, hogy még évekkel a bemutató után is felfedeznek a filmekben különféle easter eggeket, mókás vagy épp megható kikacsintásokat. Most épp az utóbbi kategóriába esik egy ügyesen megkomponált jelenet, amely rejtett utalásáról maga a Marvel rántotta le nemrég a leplet. 

Hirdetés

A Marvel Studios hivatalos twitter oldalán jelent meg ugyanis egy bejegyzés, amelyben megmutatták, hogy a Bosszúállók tagjainak menő "összeöklözése" a nagy időutazós kaland előtt igazából egy csodaszép utalás volt Tony Stark kiszerelt mellkasreaktorára, illetve az arc reaktor bekeretezett plakettjére. Ha rápillantotok az alábbi képre, akkor nektek is teljesen világos lesz az egész: 

Ezt a kis bedobozolt szuvenírt ugyebár Pepper Potts ajándékozta Tonynak az első Vasember filmben, szóval remek keretes szerkezetet az az easter egg az egész Marvel filmes univerzumnak. 

És most őszintén tegyétek a szívetekre a kezeteket: ti kiszúrtátok mindezt, vagy hozzánk hasonlóan csak most csaptatok a homlokotokra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)