Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor kerül be a Disney+ katalógusába az Indiana Jones és a sors tárcsája

|

Nem kell már sokat várniuk a Harrison Ford alakította régészprofesszor rajongóinak arra, hogy a film felbukkanjon a Disney streamingplatformján.

Hirdetés

Abból, amit a nyilvánosság a Disney kezében tartott kártyalapokból láthat, úgy tűnik, hogy a nyáron bemutatott Indiana Jones és a sors tárcsája az utolsó mozifilm a franchise történetében. Harrison Ford már 81 éves (meg is osztotta a rajongókat, hogy volt-e egyáltalán értelme ilyen idősen leforgatni vele az ötödik részt), ezért egy folytatás kizárható, úgy aztán pláne, hogy a színésznek esze ágában sincs ismét ostort ragadni. Ráadásul a Disney és a Lucasfilm elvetette azt az ötletet, hogy másnak adják a szerepet, miként lemondtak a tervezett előzménysorozatról is, hogy erőforrásaikat inkább a biztosabb lábakon nyugvó Star Warsra fordíthassák.

Mindezek ismeretében csalódást keltő, hogy milyen kevesen voltak kíváncsiak a Ford karakterét búcsúztató ötödik filmre, mely a Collider becslései szerint 600 milliós bevételnél lett volna nullszaldós, és 800 milliótól tekintett volna rá sikerként a stúdió. Ehhez képest a körülbelül 300 millió dollárból forgatott produkció mindössze 383,9 milliót kapart össze a mozipénztáraknál, így a Disney vesztesége százmilliós nagyságrendű.

Hirdetés

Lehetséges, hogy eljárt az idő a karakter felett, és mostanában egyébként sem túl népszerűek a tradicionális kalandfilmek, ugyanakkor azt sem zárhatjuk ki, hogy sok rajongó inkább a Disney+-os premierre várt, hogy otthona kényelmében, más, hangosan csámcsogó, a telefonját nyomkodó, a partnerével beszélgető nézőktől nem zavartatva zsűrizhesse le James Mangold rendezését. Ha jó számokat hoz, akkor biztosan meg fogja osztani velünk a Disney a nézettségi adatokat, de az is beszédes lesz, ha erre nem kerül sor belátható időn belül. Mindenesetre aki előfizet a Mickey egeres vállalat streamingszolgáltatására, az december 1-jétől nyomhat rá a lejátszás gombra.

Ti adtok egy esélyt az Indiana Jones és a sors tárcsájának?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)