Hirdetés

Magyarul is látható az Alien: Romulus első előzetese

|

Egészen félelmetes, ahogy az eredeti is.

Hirdetés

Augusztusban végre egy tényleg jó Alien film érkezhet, bár ezt még csak félénken merjük kijelenteni, hiszen az Alien: Romulusból összesen egy egyperces kedvcsinálót láthattunk. Az első és második rész között játszódó, elsősorban Budapesten forgatott filmet Fede Álvarez (Vaksötét, Gonosz halott, Ami nem öl meg) rendezte, aki Rodo Sayagues-szel együtt írta a sztorit, a főbb szerepekben pedig fiatal színészeket láthatunk: Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced és Spike Fearn alakítják a fontosabb szereplőket.

Hirdetés

A történet nem kapcsolódik szorosan a korábbi filmekhez, fiatal űrkolonisták csoportja kalandozik egy elhagyatott űrállomáson, ami persze nem annyira üres, mint elsőre gondolják. A premier dátumát 2024. augusztus 15-ére tűzték ki, addig még több előzetes is érkezik; most itt az első magyar szinkronnal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)