Hirdetés

Magyar szinkronnal lúdbőröztet a misztikus Poirot-thriller új előzetese

|

A zseniális belga detektív élete leghátborzongatóbb bűnügyét göngyölíti fel a Szeánsz Velencében című filmben.

Hirdetés

Nem rossz most az Agatha Christie alkotta karakter rajongójának lenni, hiszen még az év vége kapunk két adaptációt, valamint egy tiszteletteljes főhajtást. Videojátékos fronton a Microids gondoskodik a szórakoztatásunkról, a francia kiadó jóvoltából folytatódik az Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases által útjára indított széria az Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case című felvonással, melyben egy teljesen eredeti történet részesei lehetünk.

Aztán ott van a szintén a Microids bábáskodása alatt formálódó Agatha Christie - Murder on the Orient Express, mely a jól ismert történetet helyezi modern környezetbe és Poirot mellé behoz egy másik irányítható szereplőt is.

Hirdetés

Azok számára viszont, akik inkább csak szemlélői akarnak lenni a detektív zsenialitásának, és nem kívánnak a bőrébe bújni, kétségkívül a Kenneth Branagh rendezte Szeánsz Velencében a legvonzóbb opció. A Halloween és a halál című 1969-es regény által inspirált történetben Hercule Poirot egy ismerőse meghívásának eleget téve csatlakozik egy szeánszhoz, ami nem épp úgy zajlik le, ahogy a résztvevők várták. Megmagyarázhatatlan dolgok történnek, valakit megölnek, a detektívnek pedig el kell fogadnia a gondolatot, hogy talán ezúttal természetfeletti erők munkálkodnak a háttérben.

A Szeánsz Velencében szeptember 14-én debütál a hazai mozikban, a fontosabb szerepekben olyan színészekkel, mint Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Kelly Reilly, Tina Fey, Emma Laird és Jude Hill.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)