Hirdetés

Magyar szinkronnal is őrülten jó a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

|

Különleges moziélménnyel kecsegtet a Joker és Harley Quinn egymásra találását elmesélő DC-film.

Hirdetés

Miközben a DC Extended Universe néven ismert filmes univerzum látványosan bukdácsolt, a különálló DC-filmek (Joker, Batman) egyszerre bizonyultak zajos kritikai- és közönségsikernek, ebből pedig a Warner Bros. Discovery azt a következtetést vonta le, hogy nem biztos, hogy célszerű lenne a jövőben mindent egyetlen víziónak alárendelni a képregény-adaptációk frontján. Meg is született hát a DC Elseworlds brand, amelyben azokat a DC-s eredetű műveket találjuk, amelyek nem részei a James Gunn felügyelete alá helyezett, teljesen megújuló moziverzumnak, a DCU-nak.

Több ilyen projekt is a csőben van a 2026-ra halasztott The Batman - Part II-tól a Max streamingplatformra érkező Pingvin sorozaton át a 2019-es Joker történetét formabontó módon folytató Joker: Kétszemélyes tébolyig.

Hirdetés

Tekintve, hogy a körülbelül 70 millió dollárból tető alá hozott első film nemcsak a forgatás költségét hozta vissza, hanem azon felül még több mint 1 milliárdot kaszált a mozikban, a stúdió valószínűleg akkor is rábólintott volna Todd Phillips tervére, ha kesztyűbábokkal szándékozott volna elmesélni Joker és Harley Quinn szerelmének szárba szökkenését. Ő ehelyett musicalbetétekkel dobta fel a produkciót, amiből ugyan a most már magyar szinkronnal is megtekinthető előzetes még nem sokat mutat, ám a zene fontosságára már ez is felhívja a figyelmet.

A Joker: Kétszemélyes téboly október 3-án érkezik a hazai mozikba. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)