Hirdetés

Lovaggá ütik Christopher Nolant

|

Felesége, Emma Thomas filmproducer pedig dáma lesz.

Hirdetés

Christopher Nolan filmográfiája egészen lenyűgöző, olyan mozikat köszönhettünk neki az elmúlt években, mint a Mementó, a Batman-trilógia, A tökéletes trükk, az Eredet, a Csillagok között, Dunkirk, a Tenet, vagy épp az az Oppenheimer, ami rommá nyerte a 2023-as Oscar-gálát - megkapta például a jegjobb filmnek és a legjobb rendezésért járó szobrot. 

Nolan most egy még az Oppenheimer sikereinél is nagyobb elismerést fog kapni, ugyanis filmművészetért tett szolgálataiért lovaggá ütik őt, teljes neve tehát mostantól hivatalosan Sir Christopher Edward Nolan lesz.

Hirdetés

Hasonló elismerésben részesül majd a rendező felesége, Emma Thomas filmproducer is, aki megkapja a dáma címet - ez gyakorlatilag a lovagság női megfelelője. Nolan és Thomas hosszú ideje együtt dolgoznak, az 1998-as A Csapda (Following) volt az első filmjük, amin együtt munkálkodtak.

1997 óta házasok, négy közös gyermekük van.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)