Hirdetés

Logan - a LEGO trailer is remek lett

|

Ha fizikailag lehetséges, hogy valami elkészüljön legóból, akkor az el fog készülni legóból. Így történt ez a Logan trailerrel is.

Hirdetés

Miközben mi türelmetlenül várjuk Farkas utolsó kalandját, a thebrickranger elkészítette a Logan trailer LEGO verzióját. Hogy miért, azt nem tudjuk, viszont mi feltétlenül örülünk neki, főleg mert sikerült hű maradni az alapanyaghoz.

Johnny Cash Hurt című száma LEGO elemekkel illusztrálva is ugyanannyira üt, és az akciójeleneteket sem hagyta ki emberünk. Remek munka, bár kíváncsiak lennénk rá, hogy mennyi idő, és hány kocka kellett mindehhez.

Mindenesetre Hugh Jackman utolsó Farkas kalandját nemsokára mi is láthatjuk majd. A Logan jövő márciusában kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)