Hirdetés

Liam Neeson úgy érzi, túl öreg már a Star Warshoz

|

Qui-Gon Jinn megformálója meglehetősen szókimondóan fogalmazott.

Hirdetés

A Star Wars: Baljós árnyak 25. évfordulója alkalmából készített interjúknak és visszaemlékezéseknek köszönhetően számos érdekesség kiderült az egyes színészekkel és karaktereikkel kapcsolatban (például az, hogy szexelt-e Palpatine valaha is, láthatjuk-e még Mace Windut, vagy hogy tényleg az előzményfilm és annak fogadtatása miatt hagyta-e ott a színészetet Jake Lloyd). 

A múltidézés folytatódik, most éppen azt a Liam Neesont interjúvolta meg a Screen Rant a Star Wars kapcsán, akinek karakterét, Qui-Gon Jinnt a Baljós árnyak mutatta be. Neeson nemrég felbukkant az Obi-Wan Kenobi sorozatban Erőszellemként, és adott egykori padawanjának néhány bölcs tanácsot, de vajon előfordulhat, hogy találkozunk még vele valamilyen élőszereplős filmben vagy sorozatban?

Hirdetés

Neeson a Screen Rant kérdésére válaszolva elmondta, hogy szerinte Qui-Gon nem fog visszatérni: 

"Nagyon élveztem, hogy Ewan [McGregor] és George Lucas mellett dolgozhattam a Baljós árnyakon. Azt 26 évvel ezelőtt forgattuk! Megcsinálnám újra? Nem hiszem. Kib*szottul öreg vagyok hozzá, tudod? Nem látom át a helyzetet, tényleg nem, érted?"

A Kenobi sorozatban látott cameója mellett Neeson a Tales of the Jedi (magyarul Jedihistóriák) animációs szériában is megformálta Qui-Gon Jinnt, igaz, ott csak a hangját adta, szóval lehetséges, hogy a színész csakis az élőszereplős visszatérést zárta ki, a szinkronizálást nem. A Jedihistóriák 2. évadát már bejelentették, szóval lehetséges, hogy újra hallhatjuk majd.

Ti örülnétek neki, ha Neeson felbukkanna még Qui-Gonként?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)