Hirdetés

Letartóztatták a Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárját

|

Családon belüli erőszak, fojtogatás, és zaklatás vádjával vitte el a színészt a rendőrség.

Hirdetés

Jonathan Majorst, a Marvel filmes univerzumának Kangjét tartóztatta le a New York-i rendőrség, miután egy 30 éves nő feljelentette őt. A 911-es segélyhívószám pontosan 11:14-kor kapta a bejelentést, ami után az említett nőt "kisebb nyaki és fejsérülésekkel" szállították kórházba.

Majors képviselője azonnal kiadott egy nyilatkozatot, ami azt állítja, hogy a színész nem követett el semmi rosszat. A vádakat tagadják, és dolgozni fognak Majors nevének helyreállításán.

Hirdetés

A rendőrség hivatalos jelentése egyelőre ennyi:

"Az előzetes vizsgálataink megállapították, hogy egy 33 éves férfi családon belüli vitába került egy 30 éves nővel. Az áldozat azt állítja, hogy a férfi megtámadta őt. A rendőrök letartóztatták a 33 éves férfit minden ellenállás nélkül. Az áldozat feji és nyaki sérüléseket szenvedett, ezért eltávolították őt a helyszínről és stabil állapotban kórházba szállították."

Egyelőre ez minden részlet, amit az üggyel kapcsolatban ismerhetünk, a színész elvileg már távozhatott és a továbbiakban szabadlábon védekezhet, amennyiben a nyomozást követően vádemelés történik. Akármi is történt, ezek alapján ez nem lesz egy egyszerű menet egyik érintett számára sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)