Hirdetés

Több folytatást is kap a Legendás állatok és megfigyelésük

|

A Warner Bros. nem titkoltan azt szeretné, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük spin-off is legalább olyan jól hozó franchise legyen, mint a Harry Potter, ehhez pedig nem elég egy film, sőt három sem.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy egy filmet kapunk a Legendás állatok és megfigyelésükről Göthe Salmanderrel (Eddie Redmayne) a középpontban, azonban a Harry Potter széria megteremtője, J.K. Rowling a film forgatókönyvének megírása után bejelentette, hogy trilógiává bővíti az elképzeléseket, természetesen a Warner Bros. teljes támogatásával. 

A koncepcióban azonban sokkal több potenciál van, hiszen bár a Legendás állatok és megfigyelésük története 1926-ban, New Yorkban játszódik, később többek között olyan hatalmas események történtek a varázsvilágban, mint a nagy erejű sötét varázsló, Grindelwald és Dumbledore legendás párbaja, tehát van miről mesélni. És Rowling legújabb nyilatkozata alapján fognak is, ugyanis az írónő egy londoni rajongói találkozón beavatott mindenkit a jelenlegi terveikbe: 

"Biztos vagyok benne, hogy öt film fog készülni most, hogy lehetőségem van rendesen kidolgozni. Mindig tudtuk, hogy egynél több lesz."

Azt hihetnénk, hogy Rowling csak a vágyát fejezte ki, hogy készüljön háromnál is több rész, azonban a Legendás állatok és megfigyelésük Twitterjén is megjelent a hír, vagyis hivatalosnak tekinthető:

November 17-én kiderül, hogy mit várhatunk az új szériától (a folytatást 2018-ra tűzték ki). A rendezésért az utolsó négy Harry Pottert jegyző David Yates felelt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)