Hirdetés

Látványos és izgalmas trailert kapott a Trónok harca: Sárkányok háza

|

Az HBO új Trónok harca sorozata tele lesz izgalmakkal és sárkányokkal.

Hirdetés

A streamingháborúban nagy harc folyik az előfizetőkért, az HBO Max egyik legnagyobb ütőkártyája pedig az új Trónok harca sorozat, a Sárkányok háza lehet, amely a múltba repít vissza minket és a Targaryen-házra fókuszálva Daenerys Targaryen felmenőinek sorsát mutatja be.

Már nem kell rá sokat várnunk, hogy újra elmerülhessünk George R.R. Martin fantasy-világában, a legújabb előzetes láttán azonban elfog minket a türelmetlenség. 

Hirdetés

Az alábbi, magyar felirattal megtekinthető vadonatúj előzetesben felbukkan minden fontosabb szereplő (élen a Doctor Who-ból is ismert Matt Smith-szel), de az igazi sztárok újfent a sárkányok lesznek, akik mindenfajta méretben képviseltetik magukat. A látottak alapján a Sárkányok háza felvonultat minden olyan elemet, amit szerettek a nézők a Trónok harcában, ugyanakkor Smith korábban azt ígérte, hogy sok mindenben eltér majd az eredetitől, szóval bőven lesz újdonság, izgalom. 

A Sárkányok háza augusztus 21-én fog elrajtolni az HBO Maxon. Titeket meggyőzött a trailer?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)