Hirdetés

Közelebbről is megnézhetjük a Shazam 2 új jelmezeit

|

Ilyen gúnyában küzdenek meg a gonosszal a Shazam! Fury of the Gods hősei.

Hirdetés

Nemrég egy rövidke teaser videó megvillantotta nekünk, hogy kap pár apróbb változtatást a főhős jelmeze a 2023-ban érkező Shazam! Fury of the Gods filmben. Most viszont kaptunk végre egy olyan fotót is, melyen nem csak Zachary Levi karaktere, hanem a teljes Shazam család az új ruhákban feszít. 

Az eső Shazam film végén ugyebár (és most némi spoiler következik) nem csak a kis Billy Batson vált szuperhőssé, hanem mostohatestvérei is kaptak egy keveset Shazam erejéből. A folytatásban ők is visszatérnek.

Hirdetés

Hatalmas változásokra nem kell persze számítani, David F. Sandberg rendező leginkább a csizmákon és az alkarvédőkön reszelgetett kicsit annak érdekében, hogy frissnek, újnak hassanak a szuperhősgúnyák. Feltűnő még a köpeny korábbi csuklyájának eltűnése, valamint a ruhák új anyagmintája is.

A Shazam! Fury of the Gods a jelenlegi tervek szerint 2023. június 2-án fog megérkezni az amerikai mozikba. A filmben női szupergonoszokat láthatunk majd, elvégre Helen Mirren és Lucy Liu alakítják Atlas gonosz lányait, Hesperát és Kalypsót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)