Hirdetés

Korábbi szerepéhez tér vissza Gerard Butler ebben az élőszereplős adaptációban

|

Nyilván nem véletlenül esett rá a választás.

Hirdetés

Még tavaly februárban értesültünk arról, hogy hivatalosan is készül a DreamWorks Animation által 2010-ben indított Így neveld a sárkányodat animációs franchise élőszereplős változata, aminek a rendezői székében ráadásul az a Dean DeBlois kapott helyet, aki anno még az eredeti trilógiáért is felelt.

Elég jól indult tehát a dolog, nem sokkal rá, júniusban pedig már a főszereplőkről is lerántotta a leplet a Universal Pictures, amit azért sokan már nem fogadtak olyan kitörő lelkesedéssel, mint a korábbi bejelentést. Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy egy újabb színésszel bővül a gárda, aminek jó eséllyel már sokkal többen fognak örülni.

Hirdetés

A Deadline ugyanis arról számolt be a minap, hogy nem más, mint Gerard Butler is tiszteletét teszi a produkcióban, méghozzá nem is akárkinek a szerepében. A skót színésznek ugyanis egyáltalán nem idegen a széria, hiszen az animációs trilógiában Pléhpofa (Stoick) hangjáért volt felelős, így talán annyira nem meglepő, hogy az élőszereplős változatban is a mindenre elszánt viking bőrébe bújik majd.

Butler jelenléte azért bőven bizakodásra adhat okot, így remélhetőleg DeBlois felügyelete mellett végre tényleg egy emlékezetes adaptációt kaphatunk majd. Azonban ez csak jóval később derülhet majd ki, ugyanis a jelenlegi tervek szerint az Így neveld a sárkányodat élőszereplős változata 2025. június 13-án futhat be a mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)