Hirdetés

Ők az élőszereplős Így neveld a sárkányodat főszereplői, ebből is felháborodás lesz?

|

A Universal Pictures felfedte, hogy kik játsszák majd Hablatyot és Astridot az adaptációban.

Hirdetés

Néhány éve már új trend hódít Hollywoodban, nevezetesen az, hogy a nagy stúdiók kézzel rajzolt vagy számítógéppel animált filmek, sorozatok élőszereplős változataival próbálják meg másodjára is a kasszához csábítani a rajongókat. Ennek vitathatatlanul a Disney az éllovasa, de a Netflix is lát fantáziát a dologban, olyannyira, hogy a Cowboy Bebop bukása ellenére is teljes gőzzel zajlanak a One Piece munkálatai.

Hasonló terven dolgozik a Universal Pictures is, amely a DreamWorks Animation sikersorozatát, az Így neveld a sárkányodat élőszereplős adaptációját hozná tető alá, és ehhez már meg is találta a főszereplőket. Nagy kérdés, hogy mit szólnak hozzá a rajongók.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a vikingek tradícióival szembeszálló, a sárkányokban nem csak ellenséget látó Hablaty a Fekete telefon című horrorfilmben látott Mason Thames alakításában elevenedik majd meg a mozivásznon, míg a törzsfőnök fiánál sokkal harciasabb Astridot Nico Parker (Thandiwe Newton lánya) fogja majd eljátszani, aki a The Last of Us sorozatban Joel lányát alakította. A DreamWorks animációs filmjei egyébként maguk is adaptációk, melyek alapjául Cressida Cowell regényei szolgáltak.

Mason Thames
Mason Thames

A rendezői székben Dean DeBlois, a 2010-es animációs film direktora foglal helyet, kinek nevéhez olyan alkotások fűződnek még, mint az Így neveld a sárkányodat második és harmadik része, valamint a Lilo és Stitch. Ő írja a forgatókönyvet is, és még a nyár folyamán kezdetét veszi a forgatás, hogy sikerüljön tartani a Universal Pictures által megcélzott premierdátumot, ami 2025. március 14-ére esik.

Nico Parker
Nico Parker

Mivel a stúdió hosszú távra tervez a franchise-zal, a hónapokig tartó szereplőválogatás során direkt olyan színészeket kerestek, akik a könyv- és animációs filmbeli karakterekhez hasonlóan a történettel együtt nőnek fel és válnak érettebb, sok nehézséget, de sok jót is megtapasztalt hősökké.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)