Hirdetés

Könnyen lehet, hogy folytatódik a Godzilla Minus One

|

A nagy sikert aratott, Oscar-esélyes film rendezője reagált a lehetőségekre.

Hirdetés

Szép időszak ez most a Godzilla-rajongóknak. Hollywood hamarosan elhozza a Godzilla x Kong: Az új birodalom filmet és vele együtt a rózsaszín ősgyíkot, Japánban pedig megalkotta a Toho Studios a második világháború után játszódó Godzilla Minus One-t. Utóbbi a jelentések szerint alig 15 millió dollárból készült és már 106 milliónál jár, mindezt úgy, hogy több helyen még be se mutatták. 

A Godzilla Minus One-t a kritikusok és a nézők is egyaránt imádták, sőt akár egy Oscar-díjat is bezsebelhet az alkotás a legjobb vizuális effektek kategóriában. 

Mindezek után érthető módon felmerült a folytatás lehetősége, és az Empire magazin ki is faggatta a rendezőt, Takashi Yamazakit arról, hogy vannak-e elképzelései egy következő részhez.

Hirdetés

Yamazaki bevallotta, hogy akadnak ötletei, amikből ízelítőt is adott a főszereplőt, Koichi Shikishimát érintve: 

"Tudom, hogy úgy tűnik, Shikishima háborúja véget ért, és elértük a béke és a nyugalom állapotát, de ez talán csak a vihar előtti csend."

A Godzilla Minus One emberi drámájának nagy részét Shikishima (Ryunosuke Kamiki) szolgáltatta: kegyvesztett kamikaze pilótaként az önértékelésével és a háború borzalmaival is küzdött, a film pedig a férfi félelmére játszik rá azzal, hogy egy újfajta háborút hoz Japánba Godzilla képében.

A filmben megismerhetjük Yamazaki merész elképzelését erről a traumáról és arról, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki kibéküljön a múltjával, de a rendező mostani nyilatkozata alapján talán még több minden kiderül majd Shikishima történetéből. Persze ez egyelőre csak vágy, hiszen hivatalosan még nem jelentették be, hogy készül a Godzilla Minus One folytatása. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)