Hirdetés

Komor fantasy eposzt ígér az amazon nagyszabású sorozatának új évada, itt az első trailer

|

Nemcsak az derül ki, hogy mi vár Rand al'Thorra és barátaira a The Wheel of Time következő szezonjában, hanem az is, hogy mikor debütál az Amazon Prime Video katalógusában.

Hirdetés

Még 2021 novemberében mutatkozott be az Amazon saját streamingplatformján a néhai Robert Jordan (polgári nevén James Oliver Rigney Jr.) regényfolyamának élőszereplős adaptációja, a The Wheel of Time (Az Idő Kereke). A Rotten Tomatoes mércéje alapján döntően pozitív, a Metacriticet nézve inkább vegyes kritikai fogadtatásban részesült első évaddal kapcsolatban főként azt kifogásolhatták a könyvek rajongói, hogy bizonyos eseményeket megváltoztattak, számos szereplőt kihagytak, vagy máskor és máshogy hozták be őket a történetbe, de például olyan karaktert is kiírtak már az elején, akinek kulcsszerepe lenne a végjátékban.

Ha viszont ezekkel a módosításokkal együtt tudunk élni, akkor máris készülhetünk a következő felvonásra, mivel az azt beharangozó trailer a premierdátumot is felfedte.

Hirdetés

Szeptember 1-jétől folytatódik tehát a férfi létére fókuszálni (varázsolni) képes Rand al'Thor (Josha Stradowski) kalandja. A fiút egy homályos jóslat egyszerre kiáltja ki a világ megmentőjének és elpusztítójának, ezért egyesek végeznének vele, mások irányításuk alá hajtanák vagy elcsendesítenék, de akadnak olyanok is, akik segítenének neki, hogy végigjárhassa az utat, amit a sors kijelölt számára.

Az új évad A nagy hajtóvadászat című második kötetre épül, melyben a történet hősei egy nagy hatalmú ereklye, Valere kürtje felkutatására indulnak, ám eközben életveszélyes kalandokba keverednek, és hogy a helyzet még nehezebb legyen, partra száll a távoli és egzotikus Seanchan inváziós serege.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)