Hirdetés

Kim Kardashian is szerepel az Amerikai Horror Story új évadában, itt az első kedvcsináló

|

De nem csak a világszerte ismert celeb miatt lehet különleges a horrorsorozat 12. szezonja.

Hirdetés

Ryan Murphy napjaink egyik legaktívabb és legsikeresebb tévés producere és írója, aki egyébként a rendezéstől sem idegenkedik, és olyan alkotásokkal örvendeztette meg a nézőket pályafutása kezdete, 1999 óta, mint a Kés/Alatt, a Glee - Sztárok leszünk!, a Scream Queens - Gyilkos történet, valamint a Viszály, de ő áll true crime témában utazó Szörnyeteg, a Száll a kakukk fészkére előzményeit feldolgozó Ratched, a 911, A megfigyelő szériák, és végül de nem utolsósorban az American Horror Story / Crime Story / Horror Stories / Sports Story / Love Story antológiasorozatok mögött is.

Az utóbbiak közül az Amerikai Horror Story fut a leghosszabb ideje, s bár az évadai nagyobbrészt kerek egészet alkotó, önálló történetek, volt már rá példa, hogy egyes szezonok cselekményszálai összeértek. Murphy és alkotótársa, Brad Falchuk többnyire ugyanazokkal a színészekkel dolgozik együtt, így simán előfordulhat, hogy míg az egyik évadban valakinek azért drukkolunk, hogy túlélje a rá váró megpróbáltatásokat, a következőben már szívből gyűlöljük azt a rohadékot, aki életre kelt a képernyőn.

Hirdetés

A Delicate alcímet viselő 12. évad az első a széria történetében, amely nem eredeti sztorit mesél el, hanem egy regényt adaptál, jelen esetben Danielle Valentine még kiadatlan (augusztus 1-jén debütál) Delicate Condition című thrillerét, melynek a terhesség és az anyaság a központi témája, főszereplője pedig egy Anna Alcott nevű fiatal színésznő, akinek mesterséges megtermékenyítés révén sikerül végre teherbe esnie, ám az öröme hamar rémálommá válik. Különös dolgokat tapasztal, mintha valaki a megpróbálná az őrületbe kergetni, de amikor megosztja vele a gyanúját, a férje nem hisz neki. A regény szinopszisa ennél is tovább megy, de az már érzésem szerint erősen spoileres, úgyhogy a felfedezés örömét inkább meghagynám nektek, függetlenül attól, hogy nem tudni, milyen mértékben módosul a sztori az adaptációban.

Annát Emma Roberts, a széria visszatérő színésznője fogja eljátszani, rajta kívül Billie Lourd és Zachary Quinto felbukkanása biztos még a régiek közül. Ami az újoncokat illeti, Cara Delevingne és Kim Kardashian számít a legnagyobb névnek. A celeb beválogatása elsőre meghökkentőnek tűnhet, de ne feledjük, hogy ugyanilyen értetlenül álltak a rajongók Murphy döntése előtt akkor is, amikor Lady Gagának adott esélyt az ötödik évadban (Hotel), akiről kiderült, hogy sokkal jobb színésznő, mint valaha is gondoltuk.

Az FX-re és a Hulura érkező American Horror Story: Delicate premierdátuma még nem ismert, de várhatóan nem szakad meg a hagyomány, és valamikor ősszel fog debütálni, halloween ünnepéhez viszonylag közel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)