Hirdetés

Kiderült, része lesz-e a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája a DC filmes univerzumának

|

Sokakban felmerült a kérdés, hogy a stúdió innentől fogva melyik változatot kezeli kánonként. Elég konkrét választ kaptunk magától a rendezőtől.

Hirdetés

Zack Snyder eredetileg két külön filmre szerette volna szétosztani Az Igazság Ligája mozi történetét, de ötlete süket fülekre talált a stúdiónál, később pedig ő maga távozott az egész projektből egy családi tragédia miatt. Sok rajongó azóta is a film Snyder-féle változatára vár, mivel nem voltak elégedettek a Joss Whedon által befejezett verzióval. Számukra hatalmas örömhír volt, mikor kiderült, az HBO Maxen tényleg megjelenik jövőre a Snyder Cut, vagyis az Az Igazság Ligája, amit Zack Snyder megálmodott. Hová kell viszont majd helyezni az újravágott filmet a nagy DC-s kánonban? Snyder ezt is elárulta.

Hirdetés

Korábban a Warner Bros. egy teljesen egységes DC filmes univerzumban gondolkodott, de némi bukdácsolás után úgy döntöttek, teret engednek ettől független projekteknek is. Így születhetett meg tavaly Todd Phillips Jokere, vagy épp a jövőre érkező The Batman Robert Pattinson főszereplésével. De mi lesz a helyzet a Snyder-féle Az Igazság Ligájával? Egy interjú során nemrég a rendező így nyilatkozott:

"Őszintén megmondva a DC filmes univerzum már sokfelé elágazott, jelenleg is nő, és csodálatos virágokat hoz. Szerintem azonban Az Igazság Ligája egy teljesen külön utat jár be. Külön áll a DC filmes univerzum idővonalától, én pedig úgy gondolom, hogy ez egy jó dolog."

Nem lesz tehát a hivatalos kánon része a Snyder Cut, az elővetkező évek DC-s filmjei a korábban bemutatott, Joss Whedon-féle mozit kezelik hivatalos anyagként, szóval az ebben történt eseményekre utalhatnak majd vissza.

Mindez nem feltétlenül baj, hiszen így Snyder tényleg azt valósíthat meg saját verziójában, amit csak akar, nem kell attól tartania, hogy a stúdió valamit átír a filmjében csak azért, mert egy történetszál esetleg ütné valamelyik jövőbeli projekt sztoriját. Az Igazság Ligája újravágott változata kapcsán egyébként már láthattunk is egy rövidke kedvcsinálót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)