Hirdetés

Kiderült, mikor kerül a Disney+ kínálatába A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

|

Hamarosan a szélesebb közönség is megnézheti magának, miként sikerült Pal Rudd harmadik szuperhősködése.

Hirdetés

A Disney februárban küldte mozikba a Hangya-szériát trilógiává bővítő A Hangya és a Darázs: Kvantumániát, a Marvel viszont ezúttal csúnyán elszámította magát, a becslések szerint 200 millió dollárból elkészült film ugyanis minden idők legkevesebb bevételt generáló MCU-s produkciója lett, világszerte mindössze 474 millió dollárt hozva a konyhára.

A kritikai értelemben is langyos fogadtatás hatására bizonyára sokan döntöttek úgy, hogy a mozijegy megvásárlása helyett inkább a Disney+ streaming platformon nézik meg Peyton Reed alkotását, most pedig kiderült, hogy mikor keríthetnek sort erre.

Hirdetés

A Disney ugyanis közölte, hogy az előfizetők május 17-től vethetik rá magukat A Hangya és a Darázs: Kvantumániára. Ezzel 89 nap telik el a premier és a streaminges rajt között, aki viszont valamilyen okból nem szeretne ennyit várni, az április 18. óta digitálisan is megvásárolhatja a filmet 4K Ultra HD, Blu-ray és DVD formátumokban.

Az MCU legfrissebb nagyvásznas produkciójában Paul Rudd és Evangeline Lilly párosa viszi a főszerepet, akik még a 2018-as A Hangya és a Darázsban álltak össze, mellettük pedig Michael Douglas (Hank Pym) és Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne) is visszatér. A streaminges rajtot viszont valamelyest beárnyékolja, hogy a főgonosz Kanget játszó Jonathan Majors időközben egy bántalmazási ügybe keveredett, így bizonytalanná vált a jövője a Marvel-moziverzumban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)