Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Lupin 3. évada

|

A Netflix bejelentette, mikor tér vissza a párizsi tolvaj.

Hirdetés

Régóta várják már a Lupin rajongói a sorozat harmadik évadát - az első felvonás 2021 januárjában, a második pedig ugyanezen év júniusában került fel a Netflix kínálatába. A folytatást elvileg már 2021 novemberében elkezdték forgatni, de a munkálatok jelentősen elhúzódtak, Assane Diop a vártnál jóval tovább volt távol.

Most viszont kiderült, mikor láthatjuk őt újra a nagy búcsúzás után, ám még sokáig kell türelemmel lennünk.

Hirdetés

A harmadik szelet a jelenlegi tervek szerint október 3-án érkezik meg a Netflixre, de addig még bármi történhet - a forgatást korábban egy napra le kellett állítani, miután nagyjából húsz elkövető körülbelül 300 ezer euró értékben lopott eszközöket annak helyszínéről.

A második évad végén Diop elhagyta Párizst, hogy védje családját és barátait, de mint tudjuk, kénytelen lesz visszatérni. Meglátjuk, ez hogyan megy végbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)