Hirdetés

Kiderült, mikor debütál A Gyűrűk Ura sorozat, végre képet is kaptunk belőle

|

A rajongók elkezdhetik számolni a napokat, végre megvan az Amazon szériájának premierdátuma.

Hirdetés

Tudunk már jó néhány fontos információt az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatáról, ami Középfölde Másodkorába kalauzolja majd el a nézőket, tehát a jól ismert trilógia előtt játszódik a cselekménye.

A projekten dolgozó színészek terén sem kell már a sötétben tapogatóznunk egy ideje, és bizony az is elég köztudott, hogy az Amazon nagyon komoly pénzt fektetett a szériába, amely kapcsán felpörögtek egy picit az események.

Hirdetés

Időközben A Gyűrűk Ura széria hivatalos Twitter-oldalán megjelent egy bejegyzés, ami két nagyon fontos apróságot is tartogatott a rajongók számára. Az egyik az alábbi kép, ami látszólag már tényleg a sorozatból származik, és bizony arról árulkodik, hogy a látványra valószínűleg nem lesz majd panaszunk. Az nem egyértelmű, hogy pontosan mi és ki látható a képen, de a távolban látható fák alapján nem kizárt, hogy Valinorból kaptunk egy kis ízelítőt.

A bejegyzésnek köszönhetően pedig egyúttal arra is fény derült, hogy A Gyűrűk Ura sorozat 2022. szeptember 2-án debütál majd, szóval sajnos még több mint egy évet kell várnunk a premierre, de legalább már tudjuk, mikor lesz a nagy nap.

Ti várjátok már az Amazon újdonságát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)