Hirdetés

Kiderült, hogy ki alakítja Thrawn főadmirálist az Ahsoka sorozatban

|

A Star Wars Celebration vendégei egy bővített előzetest láthattak az augusztusban érkező sorozatból, aminek köszönhetően Thrawn megformálójára is fény derült.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban sok kérdőjel merült fel a Star Wars franchise körül, pláne annak köszönhetően, hogy a Mandalóri új évada sem igazán nyűgözte le a rajongókat. Néhány napja aztán elérkezett a Star Wars Celebration esemény, ami újra lelkesedést öntött a rajongók szívébe.

Azt már biztosan tudjuk, hogy készül számos új film, és a legközelebbi sorozat, az Ahsoka sincs már messze. Az új trailer meglehetősen látványos kalandot ígért, és visszahoz egy közkedvelt főgonoszt, Thrawnt is az univerzumba. A legendás admirális mind a régi, mind az új kánonban egy fontos alakká vált, így érthető volt a tömeg izgalma, amikor az élőszereplős Ahsokában is megjelent.

Hirdetés

A publikum számára elérhetővé tett előzetes sajnos csak hátulról mutatta a Birodalom örökösét, így nem derült ki, hogy ki is alakítja a karaktert. A Star Wars Celebration vendégei azonban egy bővített változatot kaptak.

Az extra másodpercek során előrről is megmutatták az admirális alakját, és kiderült, hogy ezúttal is Lars Mikkelsen kapta a szerepet. A színész az animációs Rebels szériában is megszólaltatta már Thrawnt, így ez nem új szerep számára.

Lars az Ahsoka panelen is felbukkant, és elmagyarázta, hogy mitől is olyan félelmetes, ez az egyébként Erőtlen, katonai vezető.

"Nincs vele az Erő. Nem egy szuperhős, vagy ilyesmi, viszont rémisztően intelligens. Hogyan fog ez segíteni neki Ahsoka, Sabine és a többiek ellen? Az ő szuperereje az elméje, így hét lépéssel mindig az ellenfelei előtt jár."

Az Ahsoka sorozat augusztusban érkezik a Disney+-ra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)