Hirdetés

Kevin Feige beszélt a netflixes The Defenders karaktereinek sorsáról

|

A Jessica Jones volt az utolsó netflixes Marvel széria, ami után felmerül a kérdés: mi lesz a sorsa a streaming szolgáltató sorozataiban népszerűvé vált karaktereknek?

Hirdetés

A Disney+ érkezése és a lefelé csúszó nézőszámok okozhatták, hogy a Netflix kukázta a Daredevil, The Punisher, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist sorozatokat. A karakterek sorsa a Marvel Studios kezében van, melynek mindenható atyja, Kevin Feige most nyilatkozott egy pár szót a dologról.

Hirdetés

Sajnos mivel a szerződés értelmében a következő két évben sehol máshol nem használhatják a karaktereket, valószínűleg ők sem fogják visszahozni a Defenders stábját egy darabig, de ez később változhat.

"Nem tudom, hogy mi lesz velük. Rengeteg kiváló karaktert volt azokban a Netflix szériákban, de időbe fog telni, mire újra használhatjuk majd őket. Egyébként is, még ha válaszolhatnék is a kérdésre, akkor is spoileres lenne. Annyi biztos, hogy van ott pár remek Marvel karakter..."

- mondta Feige. Főleg az utolsó mondat indította be a spekulációkat. Talán nincs még minden veszve, és a végén az is lehet, hogy Charlie Cox és Krysten Ritter visszatérhetnek majd az új platformon. Ti örülnétek neki, ha ez valamikor tényleg megtörténne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)