Hirdetés

Kevin Feige a hírek szerint már inkább csak tapasztalt rendezőkkel szeretne dolgozni az MCU-ban

|

Remek dolog a kísérletezés, de Feige elvileg mostantól már tényleg biztosra szeretne menni.

Hirdetés

Nemrég a The Hot Mic nevezetű podcastban dobta be az iparági bennfentesnek számító Jeff Sneider az infót, miszerint változni fog a Marvel Studios stratégiája, és a jövőben a stúdiót vezető Kevin Feige át szeretne térni arra, hogy csak kifejezetten tapasztalt rendezőkkel dolgozzon együtt. Ez egyébként összecseng azzal, hogy korábban a Deadline arról számolt be, Feige nagynevű direktorok között válogat a Fantasztikus Négyes film kapcsán. Más kérdés, hogy a végeredmény egyáltalán nem feltétlenül ezt mutatja, hiszen végül Matt Shakmannál kötött ki ez a mozi, ő pedig elsősorban sorozatokat készített a múltban.

Ha minden igaz, akkor a Doctor Strange az őrület multiverzumában nagy sikerese miatt döntött így Kevin Feige - azt a filmet ugyebár Sam Raimi rendezte, aki tényleg hollywoodi veteránnak számít.

Hirdetés

Az indoklás szerint ennek egyébként az is az oka, hogy Feige egészen egyszerűen nem akarja az egyes forgatásokat "kézivezérelni", ehhez pedig olyan rendezőkre van szüksége, akikre tényleg rá meri bízni ezeket a filmeket anélkül, hogy ő maga is személyesen ott lenne minden felvételen. 

Vannak persze most is betonbiztosnak mondható rendezők, ilyen például a Pókember-trilógiáért felelős Jon Watts (aki eredetileg a korábban említett Fantasztikus Négyes filmet is rendezte volna), vagy az a Destin Daniel Cretton, akinek eddig a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját köszönhettük, de ő fogja rendezni annak folytatását, valamint az Avengers: The Kang Dynastyt is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A negyedik fázistól kezdődően elég komoly kritikákat kaptak az MCU filmjei, a Chloé Zaho-féle Örökkévalók például az első "rothadt" értékelést kapó MCU-mozi lett a Rotten Tomatoes rendszerében, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia pedig kifejezetten rosszul teljesített a kasszáknál. Baj van sokak szerint a forgatókönyvekkel és a látvánnyal is, épp ezért a hírek szerint a Marvel jelenleg újragondolja az egész ötödik és hatodik fázist, és a mennyiség helyett ismét jobban szeretnének koncentrálni a minőségre. 

Fontos megjegyezni, hogy mindez egyelőre tényleg csak pletyka, sem a Marvel, sem pedig a Disney nem érősítette meg hivatalos Jeff Sneider értesüléseit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)