Hirdetés

Kevesebb a romantika, jön fel az erőszak a magyar Netflix-nézők körében

|

Azért a Netflix sorozatok hazai toplistáját most is egy romantikus sorozat vezeti, ami nem sokkal megjelenése után repült a csúcsra.

Hirdetés

A Jerry Ciccoritti és Winnifred Jong rendezésében debütált amerikai-brit romantikus dráma sorozat, az Én és a Walter fiúk futott fel ezen a héten a Netflix hazai toplista élére, amelyben a főszereplő, Jackie Howard életét felborítja egy szörnyű baleset, melynek következtében egy coloradói farmon kell újrakezdenie gyámjával és egy 12 fiúból álló családdal. Itt tudod elkezdeni nézni, ha felkeltette a figyelmedet bármiért is ez a 2 mondat. 

A toplista többi helyezettje jóval színesebb képet mutat, és bár a karácsonyi hangulat alapvetően a filmes kínálatban burjánzik - köszönhetően annak, hogy a Netflix önti magából a színvonaltalan ünnepi ZS-filmeket -, azért még ide is befutott egy kis pátoszos életérzés, mivel megjelent az Utálatos karácsony 2. évadja

Hirdetés

Jelen pillanatban így fest a hazai Netflix toplista a legnézettebb sorozatokkal:

  1. Én és a Walter fiúk
  2. Leszámolás Marseille-ben
  3. Második világháború - A frontvonalon
  4. Totál KO
  5. Utálatos karácsony
  6. Látszólat normális
  7. Nyerd meg az életed - A kihívás
  8. Paolo Macchiarini, a kegyvesztett sebész
  9. A korona
  10. Az elragadó démon

Ti melyiket nézitek ezek közül? Vagy mi az a sorozat, ami szerintetek mindenképpen megérdemelne egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)