Hirdetés

Két évadra visszatér a Beavis és Butt-head

|

Az MTV milliók által nézett sorozata, a Beavis és Butt-head hamarosan újabb részekkel bővül, és már spin-off projektekre is készül az alkotó.

Hirdetés

Hosszú évek teltek el azóta, hogy Beavis és Butt-head utoljára a képernyőkre került. Sok rajongó kellemes emlékeket őrizget a párosról, akik hamarosan visszatérhetnek az eredeti alkotó, Mike Judge és a Comedy Central összeállásának hála. A csatorna már két évadot berendelt, melynek legyártásában Judge írói, produceri és szinkronszínészi feladatköröket tölt majd be.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor kerülhet adásba a reboot, de azmár biztos, hogy két évadot kapni fogunk spin-off special epizódokkal együtt.

"A Beavis és Butt-head egy egész generáció meghatározó hangja volt, és alig várjuk, hogy láthassuk, amint a srácok navigálni próbálnak egy olyan világban, ami fényévekre van az általuk ismerttől."

Az eredeti széria 1993-ban indult és gyorsan az MTV egyik legkedveltebb műsorává vált. A sorozatban két srácot ismerhettünk meg, akiknek az akkori világ nehézségeivel kellett megküzdeniük a maguk... különleges módján. Kíváncsian várjuk, hogy a manapság felbukkanó problémákkal mit fognak kezdeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)