Hirdetés

Készül az Evil Dead spin-off, Sam Raimi keze is benne van

|

Az esetlen reboot és a megbukott videojáték után most tényleg feltámadhat a Gonosz halott.

Hirdetés

Közel egy évvel ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy Sam Raimi bizony nagyon szeretne visszatérni a Gonosz halott franchise-hoz. A rendező, akinek az 1981-es első filmet is köszönhetjük, azóta egész más jellegű projektekkel volt elfoglalva, ugyanakkor továbbra is imádja a szériát. A jelek szerint nem is vár tovább arra, hogy valaki más felkarolja a projektet, ugyanis a saját produkciós cége, a Ghost House Pictures égisze alatt készülhet egy spin-off film.

Raimi szeretne új lendületet adni a szériának, ezért a rendezői székbe sem ő ül be, hanem a feltörekvő francia rendezőt, Sébastien Vaniček-et kérte fel a feladatra. Vaniček első nagyjátékfilmje, a gyilkos pókokkal operáló Vermines tavaly került a mozikba, és a jelek szerint elég meggyőző volt ahhoz, hogy egy ekkora projektet bízzanak rá.

Hirdetés

Magáról a sztoriról egyelőre semmit nem tudunk, de spin-offként emlegeti a filmet, vagyis semmilyen módon nem folytatás, egy merőben új történetet mesélnek majd el a Gonosz halott univerzumban. Csak remélni tudjuk, hogy ez jobban sül majd el, mint az Evil Dead: The Game, ami gyenge kezdés után erős visszaesést élt meg, így nem túl meglepő módon tavaly szeptemberben le is lőtték a szervereket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)