Hirdetés

Készül a Bloodshot 2, Vin Diesel visszatér

|

A Sony még nem mondott le a Valiant képregényeken alapuló filmes univerzumról.

Hirdetés

A Vin Diesel főszereplésével készült Bloodshotnak nem volt egyszerű életútja. A COVID-19 járvány kitörése alatt került be a mozikba, de mivel azok sorra zártak be, így túl nagy sikert nem arathatott a kasszáknál.

Alig 11 nappal a premier után a Bloodshot felkerült az Amazon streamingplatformjára, ahol viszont mindent letarolt. Három nap alatt vált az Amazon Prime legnézettebb tartalmává, de még a DC Birds of Prey-ét is lekörözte.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a streamingsiker elég volt ahhoz, hogy folytatódhasson a sztori. Ugyan a kritikusok nem voltak elmosva, és a kasszáknál érthetően elhasalt a projekt, érkezőben a Bloodshot 2, ismét Vin Diesel főszereplésével.

A DMG produkciós cég alapítója és elnöke, Dan Mintz a következőt válaszolta a CBR interjújában arra a kérdésre, hogy vajon lesz-e folytatás:

"Szerintem a Bloodshot sikeres volt. Az emberek megnézték a megjelenést követő kiadást, de ezt nem lehet úgy mérni, mint a COVID előtti filmek sikereit. Folytatni fogja-e Vin Diesel és a csapat? Igen, mert a reakciók pozitívak voltak, csak nem olyan egyszerű ezt mérni, mint a kasszákból jövő bevételeket."

A Bloodshottal egyébként a Sonynak kifejezetten az volt a terve, hogy lefektessék vele egy Valiant képregényekre alapuló filmes univerzum alapköveit. A helyzet mostanra kicsit nehézkes lett, mert olyan karakterek, mint X-O Manowar, Eternal Warrior vagy az Archer & Armstrong páros a Paramounthoz kerültek. Nem tudjuk, hogy így mi lesz ebből, de legalább egy filmsorozat már biztos lesz a Bloodshotból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)