Hirdetés

Képtelen elengedni az AMC a The Walking Dead kezét, újabb spin-off sorozat készül

|

Mindenki nyugodjon meg, nem maradunk The Walking Dead produkciók nélkül a jövőben sem.

Hirdetés

Nem bír leállni az AMC, ha a kedvenc zombis sorozatáról van szó. A 2010-ben indult The Walking Dead széria már a 11. évadban jár, ami ugyan az utolsó lesz a főműsorból, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne tovább bővíteni az amúgy is széles kínálattal rendelkező univerzumot.

A Fear the Walking Dead, a The Walking Dead: World Beyond, a Rick Grimes film, valamint a Darylre és Carolra fókuszáló spin-off mellett újabb sorozatot jelentett be az AMC.

Hirdetés

A Tales of the Walking Dead munkálatai a jövő év elején kezdődnek és 2022 nyarán már műsorra is tűzik az első részeket. Az új szériát antológiaként képzelték el, azaz minden epizód egy önálló, körülbelül egyórás történet lesz az univerzum egy új vagy már ismert szereplőjére összpontosítva.

A produkcióért az a Channing Powell felel, akinek a Fear the Walking Deadet és az eredeti sorozatot is köszönhetjük. A munkáját szoros együttműködésben végzi majd Scott M. Gimple-lel, aki a Walking Dead univerzum tartalmi felelőse.

"Nagy potenciált látunk tartalmas és vonzó történetek elmesélésében, a "Tales of the Walking Dead" kötetlensége pedig tökéletes arra, hogy a meglévő rajongók mellett az új nézőknek is szórakoztató legyen, utóbbiaknak pedig belépő is lehet az univerzumba."

A Tales of the Walking Dead 2022 nyarán indul, amint a The Walking Dead 11. szezonja véget ér. Ennek most az első harmadában járunk, a második szakasz februárban kezdődik, a finálé pedig valamikor a jövő év közepén.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)