Hirdetés

Keanu Reeves eddig csak két személytől kért autogramot, az egyiktől durva oltást kapott

|

A Mátrix és a John Wick filmsorozatok sztárja Stephen Colbert műsorában mesélt az élményről.

Hirdetés

Talán nehéz elhinni, de a világ nem hevert mindig úgy az 58. évét taposó színész lábai előtt, mint ma. A motorkerékpárokat és a rockzenét imádó Keanu Reeves nemrég a The Late Show With Stephen Colbert vendége volt, minek alkalmából a talkshow házigazdája feltett neki 15 villámkérdést. Az utolsó igazából kakukktojás, de a történetünk szempontjából ennek nincs jelentősége.

A néhány perc alatt lezavarható kérdezz-felelek lényege, hogy részben valóban fontos, részben pedig teljesen banális ügyekben nyilatkozzon a vendég, akiről így megtudhat a néző pár érdekességet. Például azt, hogy mit gondol arról, mi lesz a halálunk után, vagy hogy melyik a legjobb szendvics.

Hirdetés

A kérdések között lapult az is, hogy kért-e valaha mástól autogramot, mire válaszul Reeves először Lou Reed, a The Velvet Underground énekes-gitárosa nevét dobta be. Ám mint kiderült, ezt nem magának kérte, hanem egy barátjának. Ő inkább George Carlin aláírására vágyott, akivel együtt játszott a karrierjében fordulópontot jelentő Bill és Ted zseniális kalandjában (aminek mellesleg először Bill és Ted oltári kalandja volt a címe).

Idősebb színésztársa természetesen teljesítette a kívánságát, és még ezt írta hozzá:

"Dear Keanu, F*ck you!"

Reeves egyáltalán nem húzta fel magát a minden bizonnyal viccesnek szánt, Kedves Keanu, b*szódj meg! szövegen sőt büszke is volt arra, hogy mennyire egyedi az általa birtokolt autogram. Mígnem egyszer találkozott valakivel, akitől megtudta, hogy George Carlin pont ugyanezt írta neki is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)